Weekmenu: tijd voor je eten

Weekmenu: tijd voor je eten

Follow on Bloglovin

Af en toe heb je weleens tijden waarin je echt zin hebt om te koken. Voor mij is dat nu! Na een dag werken moet je toch ergens een verzetje in vinden, dus die zoek ik maar in de keuken. Daarom deze week een weekmenu met meer tijd voor je eten.

Weekmenu: tijd voor je eten

Maandag – Gestoomde aubergine

Gestoomde aubergine

Ik weet dus nooit zo goed hoe ik aubergine moet gebruiken in een gerecht, omdat ik het niet lekker vind als er niks mee gedaan wordt. Deze gestoomde aubergine vind ik dus wél heel lekker. Mega gezond en super smaakvol. En als ik het lekker vind, waarom jij dan niet?

Dinsdag – Risotto met asperges en gopocheerd truffelei

Risotto-met-asperges

Ik had dus nog nooit zelf risotto gemaakt (I know, ik schaam me). Maar het is zo yumm! Ondertussen heb ik het al 3 keer gemaakt en ik snap niet dat mensen zeggen dat het lastig is om te maken, want het is eigenlijk gewoon appeltje eitje. Het kost alleen iets meer tijd om risotto goed klaar te maken want je moet er wel heel de tijd bijblijven, maar jij kan dat ook gewoon!

Woensdag – Paprikasoep

Paprikasoep recept

Oke deze soep is snel klaar, maar we willen natuurlijk ook wel één avondje tijd voor onszelf hebben. Deze paprikasoep komt zo overgevlogen uit Parijs en is dus in een oogwenk klaar.

Donderdag – Homemade Pizza

Pizza

Whoohaa nog maar een dagje werken! Dus eten we vandaag (hoezee) pizza! Lekker een glas wijn erbij en bakken maar. Hup aan de slag pizzabakker! Bekijk snel het recept voor deze homemade pizza.

Vrijdag – Langzaam gegaarde lamsschouder

lamsschouder

We eindigen de week met deze oooh zo lekkere langzaam gegaarde lamsschouder. Boordevol smaak deze jongen en ideaal als je thuiswerkt, want het gerecht kost even een halfuurtje bereidingstijd, maar daarna doet de oven het werk! En werk je niet thuis? Dan begin je vast met borrelhappen. Vrijmibo hooray!

Enjoy!