Weekmenu: it’s a wrap!

Weekmenu: it’s a wrap!

Follow on Bloglovin

Ik heb iets met eten dat verstopt zit. Bijvoorbeeld in een wrap of in bladerdeeg. Pakketjes die je kan serveren en kunt uitpakken. En ik ben dol op deeg om mijn eten heen. Heerlijk. Als ik wraps maak eet ik standaard een kale wrap op. Koud, zonder iets. Heerlijk! En op EVM hebben we een aantal recepten waarbij de ingrediënten verstopt zitten. Daarom dit weekmenu: it’s a wrap!

Weekmenu: it’s a wrap!

Maandag: wraps!

Wraps maak ik vaak als ik echt niet weet wat ik moet eten. Of, als ik nog ingrediënten in de kast heb liggen die in een wrap goed te combineren zijn, maar zonder net een beetje tegenvallen. Daarom, een aantal wrap recepten op maandag!

Makkelijke wrap recepten

Dinsdag: Vegetarische pasteitjes

Pasteitjes uit de supermarkt haal ik nooit. Veel te zout en ik wil niet weten wat voor vlees hiervoor gebruikt is. Ela maakte zelf pasteitjes, een goed alternatief! Deze zijn vegetarisch, maar erg lekker!

Vegetarische pasteitjes

Woensdag: Marokkaanse bastilla

Met dit recept maak je een Marokkaanse bastilla. Een bastilla is eigenlijk een grote hartige taart. Dat kan in taartvorm, of zoals dit recept, verpakt in filodeeg. Je eet het met kip, dadels en amandelen.

Marokkaanse Bastilla met kip

Donderdag: Biet Wellington

Als je vegetarisch bent zoals Ela word je creatief in de keuken. Althans, dat is Ela. Ze probeert zonder vlees de lekkerste gerechten te maken  die toch verrassend zijn. Zoals deze, geen beef maar beet wellington!

Biet wellington

Vrijdag: varkenshaas uit de oven

Weekend!!! De week sluiten we af met een varkenshaasje met geitenkaas en honing verpakt in… bladerdeeg. Smullen maar!

Varkenshaas uit de oven