Weekmenu: geen tijd!

Weekmenu: geen tijd!

Follow on Bloglovin

Waar je soms zeeën van tijd hebt om te koken, heb je ook weleens dat je gewoon géén tijd hebt om te koken! Een gemakkelijke oplossing is dan vaak het afhalen van eten of iets thuis laten bezorgen. Maar ben je net als ik anti-afhaal/thuisbezorgen, dan moet je toch echt zelf aan de slag! Dus voor deze week een weekmenu: geen tijd! Waarbij je geen tijd hoeft te hebben om te koken; we geven je een week lang snelle recepten! Snel de keuken in en er net zo snel weer uit dus.

Weekmenu: geen tijd

Maandag: Pastasalade met kip en pesto

Wie snel zegt, zegt pasta! We trappen de week af met een klassieker, namelijk een lekkere pastasalade met kip en pesto. Een terugkerende topper in onze collectie recepten.

Pastasalade met kip & pesto

Dinsdag: Snelle noodles met biefstuk

Door mijn reis in Azië kan ik Aziatisch eten maar al te goed waarderen! Waar ik voorheen amper noodles at, neem ik nu in de supermarkt toch eerder een pak noodles mee. Want; snel en met een paar kleine toevoegingen al snel heel smakelijk! Deze noodles met biefstuk is dan ook een échte aanrader.

Snelle noodles met biefstuk

Woensdag: Healthy fast food – fried rice met garnalen

Voor de woensdag kun je een lekker gerecht met fried rice en garnalen op tafel zetten. Door de munt in het gerecht is het niet het standaard rijst-vis verhaal, maar krijgt het een frisse smaak! Easy peasy!

Healthy fastfood

Donderdag: Kokossoep

In de categorie snelle recepten: soep! Geen tomaten-, courgette- of kippensoep, maar een kokossoep. Snel klaar, erg lekker en anders dan anders. Ook leuk om te serveren bij een diner als voorgerecht!

Kokossoep

Vrijdag: Plaattaart met serranoham

Ja joe vrijdag! Deze dag heeft bij mij altijd 2 opties; óf ik heb teveel borrelhapjes gegeten op werk bij de vrijmibo óf ik heb eters. In het laatste geval wil ik wel iets meer m’n best doen en sta ik vaak wat langer in de keuken. Maar! Omdat we een week met snelle recepten hebben, heb ik speciaal voor jullie zélfs voor de vrijdag een snel recept, namelijk deze plaattaart met serranoham! Neem er vooral een wijntje (of twee..) bij, dan smaakt ie nog lekkerder ;) Cheers!

Plaattaart met serranoham