Weekmenu: baby it’s cold

Weekmenu: baby it’s cold

Follow on Bloglovin

Omdat het buiten warmer wordt, een week lang recepten die koud zijn. Eten waar je niet meerdere pannen voor uit de kast hoeft te trekken. Maar waar alleen wat snij- en hakwerk bij komt kijken. Dat maakt dat deze recepten super snel op tafel staan. Denk aan salades, koude soepjes en meer. Geniet van dit weekmenu: baby it’s cold?!

Weekemenu: baby it’s cold

Maandag: Salade met bietjes en vijgen

Deze combinatie is ver-ruk-ke-lijk! Zoete bietjes en vijgen gaan perfect samen met knapperig bacon en smeuïge geitenkaas. Lekker met een focaccia broodje.

Salade met geitenkaas, bietjes & vijgen

Dinsdag: Couscous met koude groenten

Tsja, couscous. Kan niet ontbreken in dit menu met koude recepten. Altijd staat er een pak in mijn kast, omdat je het met werkelijk van alles kunt combineren. Dit recept is met koude groenten, als gele en rode paprika, komkommer en kruiden.

Couscous met koude groenten

Woensdag: quiche met geitenkaas en sjalotjes

Woensdag gaan we voor een quiche! Eet deze warm, of koud als je de quiche bijvoorbeeld in het weekend al gemaakt hebt. Ruil dan wel met het recept van maandag, zodat de quiche nog goed is.

Quiche met geitenkaas, sjalotjes & courgette

Donderdag: vegetarische omelet rolletjes

Ik at deze vegetarische omelet rolletjes koud, omdat ik ze klaargemaakt had voor ik ging sporten om ze daarna op te eten. Maar je kunt ze ook warm eten. Ei is goed voor je en een perfecte vervanger voor vlees.

Vegetarische omelet rolletjes

Vrijdag: pompoen gazpacho

Heerlijk om te eten op een avond waarop je weet dat je de volgende dag niet hoeft te werken. Genietend van deze pompoen gazpacho in een avondzonnetje.

Pompoen gazpacho