Weekend food: toetjes recepten

Weekend food: toetjes recepten

Follow on Bloglovin

Toetjessssssss! Ik kan er geen genoeg van krijgen! Van moeilijk tot makkelijk; I love it. Daarom kun je je dit weekend helemaal te buiten gaan aan onze lekkerste toetjes recepten!

Weekend food: toetjes recepten

Chocolade lasagne

Ik denk dat dit toetje niet veel uitleg nodig heeft… Chocolade en lasagne, ik bedoel, die combinatie kan toch alleen maar ontzettend goed uitpakken?!

Chocolade lasagne

Vanille ijs met oreo baileys

Het is nu eenmaal weekend, dus hup, hier met die alcohol! En wat is er nou beter dan die alcohol verwerken in een toetje; precies, niks dus! Hier een lekker recept voor vanille ijs met baileys en oja er zit ook nog oreo in hallooo! Geen smoesjes meer dus hop.

Vanille ijs met oreo & Baileys

Crème brûlée

De favoriet van Sanneke, crème brûlée! Leuk om te maken en zooo lekker! Wat een fijne klassieker is dit. Koud en zacht van binnen met een hard laagje. En echt, als je dit toetje maakt volgens dit recept is het lekkerder dan de crème brûlée in een restaurant.

Creme brulee maken

 Vanillevla

Wie wist dat vanillevla maken zo makkelijk was? Nou ik niet! En jij vast ook niet, daarom is het maar goed dat wij dit recept voor de lekkerste vanillevla speciaal voor jou hebben gemaakt. Lekker voor bij het volgende recept; appeltaart!

Vanillevla maken doe je zo!

Appeltaart

Appeltaart is natuurlijk een klassieker, maar blijft lekker! Deze variant heeft ook nog eens zo min mogelijk suiker en boter, waardoor het voor je buik ook nog eens een feestje is! Plukken maar die appels.

Appeltaart recept

Enjoy!