Weekend food: homemade drinks!

Weekend food: homemade drinks!

Follow on Bloglovin

De hoofdreden dat we weekend hebben is om te ontspannen en ontstressen, zodat we de volgende week weer met volle energie er tegenaan kunnen. Wat men daarbij ook fijn vindt is eten en drinken met vrienden (en familie). Het drinken begint meestal bij een VrijMiBo en eindigt vaak met een rood wijntje op de bank op zondagavond. Variëren met de drankjes gedurende het weekend is natuurlijk heel belangrijk, dus vandaar dat we wat drankjes hebben uitgelicht. En het draait hier niet enkel om alcohol, want een goede hoeveelheid vocht binnenkrijgen blijft belangrijk, toch? ;) En deze drankjes kan je zelf maken, in deze weekend food: homemade drinks!

Weekend food: homemade drinks

Limoncello

Wil jij echt de ster zijn van de VrijMiBo? Maak dan zelf limoncello! Het vergt wel wat voorbereiding en tijd, maar dan heb je ook wat!

Spicy wortelsap met mango

Na die limoncello, moet er wel weer wat gezonds in en wat is er dan beter dan een lekker sapje? Dit wortelsapje zit dankzij de mango en wortels boordevol vitaminen en geeft je ook nog de nodige kick dankzij de chili. Een echte topper dus!

Hopjeslikeur

Wederom een alcoholisch drankje die je gewoon zelf kan maken! Dus wil je een origineel drankje serveren of ben je nog snel op zoek naar een leuk cadeautje? Deze hopjeslikeur is ideaal en ook nog eens heel lekker!

Chai koffie

Een lekker kopje koffie bij het ontbijt doet mij altijd heel goed. Op de zondag is een bijzonder kopje koffie daarom extra lekker. Sanneke maakte deze lekkere spicy chai coffee, hoe leuk is dat!

Zelfgemaakte sinaasappelthee

Het fijnste aan zondagen vind ik dat je lekker niks hoeft te doen en goed kan uitrusten. Een heerlijk warm kopje thee op de bank, werkt daarom ook heel goed mee aan het ultieme zondag gevoel. Deze zelfgemaakte sinaasappelthee is nog fijner dan thee uit een zakje door de verse sinaasappel en de kaneel. Lekker kalmerend dus!