Visj Bergen op Zoom

Visj Bergen op Zoom

Follow on Bloglovin

Verse vis eten in Noord-Brabant doe je vanaf nu bij Visj! Dit nieuwe slow pop-up restaurant is net geopend en zal een jaar lang de hotspot zijn waar je terecht kan voor verse vis, een drankje en gezelligheid. Visj is gevestigd in een prachtig oud pakhuis. Dit pakhuis diende vroeger als opslagplaats voor druivensuiker en is nu omgetoverd tot een hip restaurant.

De inrichting is uniek. Naast oud steigerhout in de basis valt de zeilboot die dient als lamp en de zeilboot die dient als bar gelijk op. Open, ruim en sfeervol. Met een grote open keuken een plek waar je voelt dat wat je voorgeschoteld krijgt vers is.

Visj restaurant

Restaurant Visj heeft zich laten inspireren door de Mediterraanse Franse en Spaanse restaurantjes waar verse vis direct vanuit zee op de plancha of in de pan wordt gebakken. Chef-kok Harry van Heijst stelt elke ochtend de vissen van de dag samen, die dezelfde ochtend nog worden geleverd. Naast de menukaart wisselt de viskeuze dus dagelijks. Deze verse vis zoek je zelf uit, zodat jij bepaalt wat op je bord verschijnt. Extra leuk, de vissen van de dag worden geprojecteerd op de muren van en zeilen in het restaurant!

Restaurant Visj, Krab

Dit unieke belevingsrestaurant is een jaar lang 5 dagen per week geopend voor verse Visj. Meer informatie? Bezoek de website van restaurant Visj.

Openingstijden
Wo t/m zondag: 17:00 – 00:00