Toffe tips voor het weekend!

Toffe tips voor het weekend!

Follow on Bloglovin

Weekend, lekker weer en lot’s to do! Heb je nog geen plannen of kraak je je hersens wat je dit weekend voor leuks kan gaan doen? Omdat ik zoveel leuks voorbij heb zien komen heb ik alles op een rij gezet. Van het uitproberen van gin-tonics ijsjes tot een bezoekje aan de Parade in Den Haag.

Toffe tips voor het weekend

Gin-tonic ijsjes

Gin tonic ijs Aldi

De Aldi komt dit weekend en alleen dit weekend met gin-tonic ijsjes! Zorg dus dat je er snel bij bent, want dit wordt een run op deze verkoelende snacks.

De Parade Den Haag

De Parade

Dit weekend is de Parade neergestreken in Den Haag. Van 7 t/m 18 juli kan je hier terecht voor uniek theater, een rondje in de zweefmolen of gewoon lekker eten en drinken in de buitenlucht.

De eerste dough bar

Dough bar Rotterdam

Ga langs bij de allereerste dough bar in Nederland! De wat? De dough bar, oftewel hier eet je koekjesdeeg. Al een flinke hit in Amerika en dus nu in ons eigen land. Hoe werkt het? Kies je deeg en kies je topping. Denk aan ijs, fruit of chocola. Maar er is nog veel meer mogelijk, dus ga snel naar Baker’s Dough in Rotterdam!

Ga Surfen!

Surfen

Bourgondiërs als ik moeten net iets meer bewegen dan anderen. Althans… dat zegt mijn gevoel. Dus naast bootcamp sta ik af en toe op de plank, de surfplank! Kan dat in Nederland? Jazeker! Mijn tip; ga naar Pepsports in Zandvoort. Niet aan iedereen doorvertellen, want hier kan je lessen krijgen van de leukste leraren voor een fijne prijs.

Fileer je eigen vis

Vis fileren

Het weekend geeft mij altijd tijd voor een bezoekje aan de markt. Zoveel leuker dan de supermarkt! Geef jezelf daarbij eens een uitdaging. Niet ingrediënten halen voor een standaard recept maar maak het iets moeilijker. Leer jezelf vis fileren of bijvoorbeeld Octopus klaar te maken. = Leuk!

Enjoy!