ShakingSupper

ShakingSupper

Follow on Bloglovin

Cocktails drink ik vooral als ik op vakantie ben. Los van de regen en de kou in Nederland en met mijn voeten in het zand kijkend naar een azuurblauwe zee. Heerlijk om vanaf mijn strandbedje in een tijdschriftje te bladeren en te genieten van een verfrissende en verrassende cocktail. Zwoele avonden uit doen het ook goed. Jurkje aan en met een cocktail in mijn hand dans ik de avond door op fijne muziek.

In Nederland is het meestal alleen wijn en spijs. Tot nu! Want met de ShakingSupper van de Supperclub beleef je een avond alsof je op vakantie bent. Elke donderdagavond is het cocktailnight bij de Supperclub Amsterdam. En elke 3e donderdag van de maand vindt hier een speciale editie van deze cocktailnight plaats; ShakingSupper door Tess Posthumus.

ShakingSupper, Supperclub

Een avond waar cocktails & food op bijzondere wijze gecombineerd worden. Uniek samengestelde cocktails gaan samen met daarbij passende bites. Een leuke en unieke ervaring om te zien hoe op deze wijze je zintuigen geprikkeld kunnen worden. Elk van deze avonden is anders. Speciaal voor deze avond wordt een nieuw menu en worden nieuwe cocktails bereid.

Shakingsupper, supperclub, Tess Posthumus

Ik was al een lange tijd niet in de Supperclub geweest maar werd verrast hoe leuk het eigenlijk is. Een heerlijke sfeer en met deĀ entertainment die je er gratis bij krijgt word je werkelijk in de watten gelegd. Denk aan een burlesque danseres, elektrische viool, dj in de ruimte en een paaldanseres. Je neemt plaats op de banken tegen heerlijke kussens, tafeltje met eten en drinken voor je en je kijkt je ogen uit. Een perfecte plek voor een avondje friends of voor een intiem diner met je vriend of vriendin.

Meer weten? Like de ShakingSupper Facebookpagina en je wordt op de hoogte gehouden. Of voor meer info over de Supperclub, bezoek hier de website.

Adres Supperclub
Jonge Roelensteeg 21, Amsterdam