Morgan and Mees

Morgan and Mees

Follow on Bloglovin

Morgan and Mees bestaat alweer een tijdje, maar nadat ik er gisteravond weer beland ben is het nu toch echt tijd om deze fijne hotspot in Amsterdam met jullie te delen.

Morgan and Mees

Morgan and Mees is een hotel, restaurant en bar gelegen bij het Hugo de Grootplein. Het statige gebouw doet Londens aan en eenmaal binnen zorgt de inrichting en sfeer ervoor dat je dat gevoel vast kunt houden. Mensen lopen in en uit, gezellig geroezemoes en klinken de glazen van klanten maken dat ik me er gelijk thuis voel. De hotspot zit in een monumentaal pand, wat je ziet aan zowel de buitenkant en binnenkant. Ze hebben het gevoel van een historisch pand willen behouden maar hebben er een moderne twist aan gegeven. En dat maakt het absoluut een heerlijke plek om te eten, te borrelen óf om te logeren.

Restaurant Morgan and Mees

Eten doe je hier op z’n mediterraans. Er staan verschillende klassiekers op het menu, met gerechten voor de vlees en/of visliefhebber en de vegetariër. De kaart is heel erg uitgebreid, maar dat vind ik vaak wel prettig. Dat maakt het keuzeproces iets makkelijker.

Bar Morgan and Mees

Ben je uitgegeten? Ga dan nog even door naar de bar. Waar ik vaak ook kom zonder dat ik iets gegeten heb bij restaurant Morgan and Mees. Aan de lange bar drink je een goed wijntje óf ga je voor een van de cocktails. Natuurlijk is er ook een barmenu, mocht je toch nog een kleine bite bij je drankje willen bestellen. Meer weten? Bezoek dan de Morgan and Mees website.

Adres Morgan and Mees
Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam

Openingstijden Morgan and Mees
Dagelijks van 8.00 – 22.00 (de bar is langer open!)