Mama Kelly Amsterdam

Mama Kelly Amsterdam

Follow on Bloglovin

Yeaah! Een van mijn favoriete restaurants uit Den Haag komt ook naar Amsterdam! En dat ook nog eens bij mij om de hoek. Eigenlijk vanaf de eerste dag dat Mama Kelly haar eerste vestiging in Den Haag geopend heeft kom ik er al. Mijn beste vriendje Robert was er na de opening als de kippen bij en sleepte me direct mee om het concept te proberen. Met succes, want ik ben blijven komen. Het menu met vooral hun befaamde kip en kreeft maar ook de unieke locatie zijn top. Maar of Mama Kelly Den Haag qua locatie straks kan tippen aan Mama Kelly Amsterdam? Ik betwijfel het…

Mama Kelly Amsterdam

Mama Kelly Amsterdam opent haar deuren op 13 november, in het Olympisch Stadion in Amsterdam Zuid. En waar je aan de buitenkant misschien nog niet zoveel ziet, is het interieur van binnen spraakmakend roze en echt he-le-maal mijn ding! Het interieur is roze met veel goud. Het is daardoor stijlvol en een tikkeltje sexy. Je moet ervan houden, maar ik vind het fantastisch. Metropolisch. Ik zie mezelf hier zeker avondjes met vriendinnen doorbrengen.

Mama Kelly restaurant Amsterdam

Menu Mama Kelly

Het menu blijft hetzelfde. Het concept is namelijk kip of kreeft. Alhoewel, er staan voldoende andere gerechten op de kaart. Denk vlees of een selectie vegetarische gerechten. En ga je voor een toetje? Ga dan voor het chocolate cookie met ijs. Die is a-ma-zing. Wel veel, dat wel.

Kip Mama Kelly

Kreeft Mama Kelly

Wil je verzekerd zijn van een plekje in het restaurant? Reserveer dan nu je tafel. Let op, dus na 13 november is het restaurant geopend.

Meer weten over het restaurant in Amsterdam of in Den Haag? Bezoek dan de Mama Kelly website.