Lotti’s

Lotti’s

Follow on Bloglovin

Restaurant Lotti’s vind je in het Hoxton hotel aan de grachten van Amsterdam. Een gezellig drukke plek waar gasten in en uit lopen voor een lekker ontbijtje, een goede lunch, borrel of diner.

Ik ben er laatst gaan lunchen en yes, ik ben verkocht! Weer een hotspot in een hotel waar ik vaker ga komen. Omdat Lotti’s aan de grachten en middenin het winkelcentrum van Amsterdam ligt, is dit ook dé plek om even een pitstop te maken tijdens het shoppen. Of om met al je aankopen te eindigen natuurlijk!

Lotti’s

Als je gaat lunchen of ’s avonds een hapje bij Lotti’s wilt eten, reserveer dan vooraf. Het restaurant zit namelijk vaak vol. Je komt in het restaurant via de ingang van het Hoxton hotel. Daar vind je links de bar en loungeruimte met fijne grote fauteuils om in neer te ploffen met een kop thee of een wijntje natuurlijk!

Lotti’s serveert verschillende gerechten all day long. Dat betekent dat lunch en diner dezelfde gerechten zijn. Je kunt kiezen uit verschillende salades, pasta’s en gerechten van de grill. Ik nam de gegrilde groentes met halloumi, super lekker! Vriendinnetjes kozen voor een sandwich met zalm en burrata. De wijnkaart bij Lotti’s is bijna uitgebreider dan de menukaart. Fijn! Want of je nou uitgebreid gaat lunchen of dineren, een lekkere wijn erbij kan ik nooit laten staan.

Halloumi salade Lotti's

De bediening is aardig en oplettend! Fijn, want je wordt snel geholpen als je iets bij wilt bestellen of wilt vragen. Sommigen spreken Engels, waardoor de locatie je een metropolitan gevoel meegeeft. We eindigden de lunch met… toetjes! Waaronder de pavlova met fruit, yuhum!

Pavlova frambozen, Lotti's

Al met al een must go to, Lotti’s in Amsterdam. Meer weten? Bezoek dan de website van Lotti’s.

Adres Lotti’s
Herengracht 255, Amsterdam

Openingstijden Lotti’s
Dagelijks, 7.00 – 01.00