De lekkerste recepten met rijst

De lekkerste recepten met rijst

Follow on Bloglovin

Zo vaak maak ik het niet klaar, maar stiekem vind ik dat ik het vaker moet eten. Recepten met rijst. Je kunt er ontzettend veel mee en het is nog eens gezond ook. Twee keer top dus. We hebben een aantal rijstrecepten die we vaker maken. Gewoon omdat ze makkelijk en lekker zijn en snel op tafel staan.

Recepten met rijst

Rijst met kokos en koriander balletjes

Rijst met koriander balletjes

Dit een recept dat ontstond nadat ik totaal een etentje met vriendinnen vergeten was. Als een dolle naar de supermarkt om daar snel een aantal ingredi├źnten bij elkaar te sprokkelen. Dat mondde uit in rijst met kokos en koriander balletjes. En dat viel in de smaak!

Kip teriyaki

Kip teriyaki

Wie kent het niet! Kip teriyaki is misschien wel een van mijn meest favo kiprecepten. Gember, sojasaus en honing zijn een top combinatie, die zorgen voor een flinke smaakexplosie van hartig en zoet. Yum! In dit kip teriyaki recept eet je het met rijst en broccoli.

Zoete rijst met kruidige kip

Zoete rijst met kruidige kip

Zoete smaken gecombineerd met veel kruiden vind ik verrukkelijk. Daarom is de Marokkaanse keuken bijvoorbeeld een van mijn favo keukens. Waar ze veel kruiden gebruiken, samen met gedroogd fruit, noten en vlees. I love it. Dit recept voor zoete rijst met kruidige kip heeft er iets van weg. De rijst is zoetig en de kippenpootjes zijn flink gekruid. Top!

Enjoy!

Enjoy!