Hoed & Krelis Amsterdam

Hoed & Krelis Amsterdam

Follow on Bloglovin

Net geopend en nu al een succes! In hartje de Pijp vind je Hoed & Krelis. Een nieuw restaurant dat zich focust op het gebruik van lokale seizoensgroenten. Ik at er woensdag en ben fan!

Hoed & Krelis

In Amsterdam opent het ene na het andere restaurant zich. En af en toe zit er weer zo’n topper tussen waarvan je denkt, yes! Hoed & Krelis is er zo een. Waar ik vooral grote fan van ben is hoe ze het restaurant ingericht hebben. Tafels met gouden tafelbladen, groene fluelen banken en oud roze tinten zorgen voor een metropolische sfeer. En met de vele ramen is het er licht. En daar word je blij van! Althans, ik :).

Hoed & Krelis binnen

Het eten

Zoals gezegd eet je bij Hoed & Krelis veel groente. Vrijwel alles op de kaart is licht. Denk aan een artisjok of bietentartaar als voorgerecht. Of als hoofdgerecht kabeljauw of tabouleh. De laatste had ik, omdat dit een vegan recept is en ik een paar weken vegan eet. Maar ik had geen trek erna en de combinatie munt, koriander, kapperappel en fregola was super lekker. Maar ook de vleeseter kan hier terecht! Denk aan bavette (nomnomnom) of kalfstaartstuk. Stuk voor stuk worden de gerechten mooi geserveerd. Goed glas wijn erbij en je zit hier top!

Ga dus langs bij deze nieuwe hotspot aan de Ferdinand bolstraat 58-60! Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een borrel.

Enjoy!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *