Goût Amsterdam

Goût Amsterdam

Follow on Bloglovin

Je kent het wel, je gaat ’s morgens om 8 uur de deur uit en de ene na de andere afspraak belemmert je ervan om rustig de tijd te nemen om wat te eten te maken. Je kunt natuurlijk een willekeurige supermarkt inlopen om daar een maaltijdje uit de schappen te grissen en die snel bij de zelfscan af te rekenen, maar van al die E-nummers in die maaltijden word je ook niet echt vrolijk, om nog maar te zwijgen over de niet persoonlijke benadering van de medewerkers daar. Dus, als je geen tijd hebt om één van onze heerlijke receptjes te maken, kies dan voor een traiteur! Er zijn er velen in Amsterdam en dit is een van de nieuwste aanwinsten: Goût Amsterdam!

Goût Amsterdam

Als je je bevind in de pijp, loop dan hier eens naar binnen. Want hier vind je Heerlijke take-away! Een persoonlijke benadering én heerlijk eten dat ook nog eens heel de dag door vers wordt bereid. De keuken bevindt zich in de zaak zelf, dus dat ene broodje, die fijne salade of zoete lekkernij hoeft geen lange weg te gaan voordat het bij jou terecht komt. Mijn persoonlijke favoriet? De Soba Noodle Salad (ik baalde echt toen ik de laatste hap nam!) en probeer zéker de salmon sandwich met wasabi. Geen standaard gerookte zalm dit keer maar zalm die wat langer gegaard is, yum!

boutique-gout

Oja en als de eigenaar Paul aanwezig is pas dan maar op, gevaar is dat je dan nog langer blijft hangen en heel de winkel leegeet! Maargoed, zoals ze zelf zeggen; ‘Life is goût’ dus dan moet je het er ook maar van nemen toch?

Adres Goût Amsterdam

Eerste van der Helststraat 31, Amsterdam
Elke dag geopend!

Meer informatie vind je op de website van Gout Deli Boutique.

Tip: EVM heeft de leukste en beste traiteurs van Amsterdam in een lijstje gezet!

Over Danique
Danique is dol op lekker eten maar volgt een heel streng dieet. Hierbij mag ze geen suikers en geen vervangers zoals stroop en honing. Lastig? Neehoor! Ze weet aan recepten die haar lekker lijken een flinke draai te geven. Meer recepten van Danique vind je hier. En wil je wat meer weten over Danique? Hier stelt ze zich aan je voor!
Naast veel sporten doet ze dit door lekkere recepten gezonder te maken. Hier vind je al haar items!