De leukste visrestaurants

De leukste visrestaurants

Follow on Bloglovin

Dol ben ik op een goed visje. Liefst in het zonnetje, fles bubbels erbij en dan zo’n enorme schaal fruit de mer op tafel. Een feestje! In Nederland barst het van de goede visrestaurants, maar toch heb ik zo mijn favorieten. In mijn eigen stad Amsterdam, maar zeker ook daarbuiten zijn een aantal plekken waar je de heerlijkste visjes kunt eten. Daarom in een overzicht, de leukste visrestaurants op een rij!

De leukste visrestaurants

’t Ailand – Lauwersoog

Een tijd geleden aten we hier. Helemaal in het puntje van Nederland (de rit an sich is al leuk) vind je visrestaurant ’t Ailand. Je eet hier vis gevangen door lokale vissers. En wil je verrast worden? Ze serveren hier kwal!!!

Stork – Amsterdam

In Amsterdam Noord, aan ’t IJ in Amsterdam zit restaurant Stork. Een grote loods waarin je in industriële sfeer eet met uitzicht op langs varende boten. Heerlijk!

Toujours Fish & Meat – Haarlem

Bij Toujours Fish & Meat eet je niet alleen maar vis. Naast vis kan je er ook terecht voor vlees. Al moeten we zeggen dat je bij binnenkomst al direct lekker gemaakt wordt met de verse vis die uitgestald staat. Liever vis dan vlees hier dus :)

Sea salt saloon – Utrecht

Wat een fijn adresje is dit! Sfeer is simpel, maar oh zo gezellig. Het draait hier echt om de vis. Van de lekkerste garnalenkroketjes tot sliptongen of een halve kreeft. Yuhum. Snel naar de Sea salt saloon in Utrecht!

Mossel & Gin – Amsterdam

Vooral met warme dagen vinden we dit een heerlijke plek. Met een groot maar toch knus terras zit je hier heerlijk in Amsterdam West. En zoals de naam al zegt, voor verse mosselen ga je naar Mossel & Gin. Maar trust me, je kunt hier meerdere soorten fijne visjes eten!
Enjoy!