De spots om te barbecueën in Amsterdam!

De spots om te barbecueën in Amsterdam!

Follow on Bloglovin

Het park bij mij om de hoek, het Vondelpark, was altijd een walhalla om te barbecue. Niet aan de kant van het Leidseplein (daar werd je zelf gerookt door de grote verzameling barbecuers) maar de kleine veldjes waren mijn hotspot om de barbecue aan te steken. Alleen… dat mag niet meer! Dus moeten ik en mijn vrienden ons verplaatsen naar ander locaties. Daarom voor jou op een rij gezet, als je in Adam woont of op bezoek bent, hier mag je nog barbecueën in Amsterdam!

Barbecueën in Amsterdam

Westerpark

Ik ben dol op het Westerpark. In Amsterdam West natuurlijk. Fijn aan dit park is dat er speciale vaste barbecues staan die je kunt gebruiken. Yeah! Ook zit er een filiaal van IJscuypje, kan je na je stukken vlees, vis afkoelen met een van de lekkerste ijsjes van Amsterdam.

Martin Luther Kingpark

Het enige park in Amsterdam Zuid waar je jouw barbecue skills kan laten zien. Je vindt het park aan de Amstel, achter  de President Kennedylaan. Let wel op, in dit park staat aangegeven waar je mag barbecueën.

Oosterpark

In Oost mag je vrijwel overal barbecueën. Toch vind ik het Oosterpark het meest knus. Je zit midden in Oost, kan vanuit het park na je barbecue een GT gaan drinken bij bar Bukowski of Henry’s bar. Fijn!

Barbecue in Amsterdam

Rembrandpark

Zoek je meer rust en ruimte, bijvoorbeeld omdat je jouw date mee wil nemen op een avondje BBQ in the park? Dan is het Rembrandpark absoluut geschikt. Hartstikke groen met veel watertjes, nog re-de-lijk rustig op mooie avonden (al is ook dit park aan het veranderen) en daarmee een heerlijke plek om je kleed, barbecue-gear en bubbels uit te stallen.

Flevopark

Waan je even weg uit de stad en fiets naar het Flevopark. Een enorm park met een groot deel dat aan het water ligt. Waar sommigen zelfs in zwemmen als het warm is! Ruim opgezet, mooi en veel prullenbakken zodat je de BBQ rommel na afloop niet mee hoeft te zeulen naar huis.

Have fun!

Wil je wat barbecue-inspiratie? Bekijk dan hier lekkere barbecue recepten!