Bakrecepten voor zondagmiddag

Bakrecepten voor zondagmiddag

Follow on Bloglovin

De meest fijne dagen vind ik de dagen waarop je wakker wordt en he-le-maal niets gepland hebt. Een dag waarop je net iets langer in je bed kan liggen, op je dooie gemak boodschappen kunt doen, een filmpje kijken enzovoorts. Maar dat zijn meestal ook de dagen waarop ik de kans grijp om weer eens te gaan bakken. Soms een klassieker, soms iets totaal nieuws. Om je te inspireren vind je hier drie toppers van bakrecepten op een rij.

Bakrecepten voor zondagmiddag

Klassieke citroencake

Bij het eten van deze citroencake heb ik altijd het gevoel alsof het stiekem niet slecht voor je is. De citroen maakt het fris en de cake is luchtig. Kijk uit dat je er niet teveel van snoept!

Klassiek citroencake recept

Macarons

OK het is even een uitdaging, maar wel een erg leuke! Namelijk macarons maken. Best ingewikkeld, dus als je de eerste uit de oven ziet komen mag je hartstikke trots zijn.

Macarons

Bananenbrood

Duh, deze mag niet ontbreken! Althans, dat vind ik. Wat een topper. Altijd goed, altijd lekker. Ik probeer altijd te variëren met wat ik eraan toevoeg. Denk aan verschillende noten, gedroogd fruit of chocolade. Yum!

Het lekkerste bananenbrood recept!

Enjoy!