5x de lekkerste brownies!

5x de lekkerste brownies!

Follow on Bloglovin

Ben jij net zo dol op brownies als ik? Dan ben je hier aan t juiste adres, want ik heb de lekkerste brownies voor je op een rij gezet. Van de traditionele brownies met gezouten karamel, tot brownies zonder suiker en brownies gemaakt van zoete aardappel. Liefst eet ik ze als ze net uit de oven komen. Als de buitenkant knapperig is maar de binnenkant nog warm… hmmm! Dan moet ik inhouden om niet alles in een keer op te snoepen.

De lekkerste brownies

Brownies met gezouten karamel

Brownies met gezouten karamel
Met dit recept won Femke de Culy Bake Off. Een absoluut toprecept dus dat overgenomen is door Quartier Putain in Amsterdam. Maak deze brownies met gezouten karamel en je wilt niet anders meer…

Brownies zonder suiker

Brownies zonder suiker
Je kunt brownies in de ongezonde variant maken, maar er zijn ook tal van mogelijkheden om ze gezond te maken. Zo kan je er dus legaal veel van eten! Zo ook deze brownies zonder suiker, gemaakt van zwarte bonen en cacaopoeder. Trust me, het is ver-ruk-ke-lijk!

Brownies van zoete aardappel

Brownie van zoete aardappel
Als je geen gluten mag moet je creatief zijn. Zo maakte Jiska deze brownies van zoete aardappel. Wederom dus een gezonde(re) variant op de klassieke brownies! Je maakt ze met amandelen, walnoten en… pindakaas. Yum!

Brownies met zeezout en pindakaas

Brownies met zeezout en pindakaas
Say chocolade en pindakaas? Aanvallen! Deze brownies van Femke zijn de opvolger van de brownies met gezouten karamel en net zo lekker. Ik vind ze misschien nog wel lekkerder… want pindakaas en chocolade? Heerlijk. Bekijk snel het recept voor brownies met zeezout en pindakaas.

Red Velvet Cheesecake brownies

Red velvet cheesecake brownies
Een keer iets helemaal anders? Ga dan voor de red velvet cheesecake brownies van Ela! Brownies met een cheesecake vulling. Wie wil dat nou niet. Best of both worlds!